Welkom op camping

Zin om te gaan kamperen in Saint Jean de Luz aan de Baskische kust met zicht op de Atlantische Oceaan?

Zoek niet verder! U zit goed op de 4-sterren camping La Ferme Erromardie in het Baskenland, open van 15/03 tot 01/10/2016. Onze familiecamping, tegenover het strand van Erromardie in de wijk met dezelfde naam en in de buurt van het centrum van Saint Jean de Luz, is geopend van maart tot september in ons prachtige departement van de Atlantische Pyreneeën. Bij uw terugkomst van het strand zult u ook genieten van onze grote nieuwigheid: een overdekt en verwarmd zwembad.

De ligging: tegenover de camping hebt u de Atlantische Oceaan met onze rotsachtige en grillige Baskische kust met zijn prachtige stranden, en niet te vergeten zijn beroemde badplaatsen zoals Bayonne, Biarritz, Bidart, Saint Jean de Luz, Hendaye...

Achter ons liggen de bergen waar u ons prachtige Baskische erfgoed kunt ontdekken. Dankzij ons wegennet hebt u gemakkelijk toegang tot het hart van het Baskenland en kunt u op uw wandelingen dorpen zoals Hasparren, Itxassou, Espelette, Cambo-les-Bains, Ascain en Saint Jean Pied de Port ontdekken.

Verhuur van stacaravans aan de Baskische kust

Camping La Ferme Erromardie verhuurt ook een brede waaier aan stacaravans voor 2 tot 6 personen. Al onze stacaravans zijn recent en sommige beschikken over een terras. Onze accommodaties zijn ontworpen en ingericht voor uw comfort: slaapkamers, badkamer (douche, wastafel, toilet), woonkamer, verwarming, vaatwasser, magnetron. Al onze verhuurlocaties zij ook uitgerust met een TV. Bovendien zijn er kussens, dekens en dekbedden aanwezig. Op deze manier hoeft u alleen uw lakens en uw persoonlijke linnen mee te brengen.

Verhuurlocaties aan de kust in het Baskenland

Voor fans van de traditionele camping zijn er kwaliteitsvolle standplaatsen voorbehouden. U kunt komen met uw tent, caravan of camper. Wij bieden diverse formules om u tevreden te stellen tijdens uw vakantie in Saint Jean de Luz: het natuurpakket zonder elektriciteit of het comfortpakket met elektriciteit. Er is ook een servicegebied aanwezig voor de campers.

De camping en zijn overdekte verwarmd zwembad in Saint Jean de Luz:

Onze uitzonderlijke ligging tegenover het strand van Erromardie maakt het mogelijk om naar hartelust in de oceaan te zwemmen en te zonnebaden op het strand.

Maar dit jaar, voor extra comfort, is er een grote nieuwigheid op de camping: een verwarmd zwembad dat overdekt en ontdekt kan worden. U zult nu nog meer genieten van de Baskische kust tijdens het laagseizoen dankzij ons overdekte verwarmde zwembad. Een kleine daling van de temperatuur, een kleine wolk, een kleine gril van het weer... ons overdekte zwembad staat voor u klaar. Zwemmen, zonnen, ontspannen met vrienden of familie, alles wordt in het werk gesteld opdat u een ​​aangename vakantie zou doorbrengen in Saint Jean de Luz. De kinderen hebben toegang tot een nieuwe generatie speeltuin. Om alle animaties en activiteiten te zien kunt u klikken op de rubriek 'recreatie ter plaatse'.

In een verhuurlocatie of op de camping, er zijn diensten voor het hele gezin:

Camping La Ferme Erromardie is een 4-sterren camping met diensten voor het hele gezin. Natuurlijk is er gratis wifi op de camping. U kunt ook uit eten gaan op de camping zonder die te moeten verlaten (bar, restaurant, afhaalmaaltijden, pizza). Of u kunt u uit de nood helpen met basisproducten uit onze supermarkt. Om al onze diensten te ontdekken nodigen we uit om te gaan naar de rubriek 'diensten' op de website van onze camping.

Geniet van uw bezoek aan onze website. Wij hopen u bij ons te zien voor een leuke Baskische vakantie op onze camping in Saint Jean de Luz.